Νέα / News / 2018 - IQ-Card Limited

Go to content

Main menu:

Νέα / News / 2018

© IQ-Card Ltd.
 

06/02/2018: Η IQ-Card ανακοινώνει την διαθεσιμότητα του MaxiMailer Plus HPi μιας νέας λύσης Mailing για την σειρά Pro Series.
Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του του MaxiMailer Plus HPi μιας νέας λύσης Mailing της CIM για την σειρά Pro Series.
Ο νέος MaxiMailer Plus HPi εισάγει αρκετές νέες μηχανικές βελτιώσεις, είναι η εξέλιξη του Maximailer Plus HP και ολοκληρώνει τη σειρά προϊόντων Pro Series, η οποία επιτρέπει την αυτόνομη διαχείριση της διαδικασίας εισαγωγής πλαστικής κάρτας σε φάκελο και της ταχυδρόμησης της. Ο MaxiMailer Plus HPi συνδυάζεται με τις  μονάδες τοποθέτηση πλαστικής κάρτας σε φορέα CAM 3030 και CAM 8080 για εφαρμογές μέσης έως υψηλής παραγωγικότητας. Το σύστημα είναι ευπροσάρμοστο και ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών πλαστικών καρτών. Είναι φιλικό προς το χρήστη και επιτρέπει στον χειριστή να διαχειρίζεται φακέλους με μεγέθη C6 και C5 και να εισάγει σε αυτούς έγγραφα διαφόρων μεγεθών και μορφών.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων στην διεύθυνση sales[at]iq-card[dot]gr
####

20/01/2018: Η IQ-Card ανακοινώνει την διαθεσιμότητα του ML2000 20W Laser Marking System.
Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του ML2000 20W Laser Marking System της CIM.
Σε λιγότερο από ένα έτος μετά την διαθεσιμότητα του ML2000 6-Watt, η CIM παρουσιάζει σημερα μια νέα, πιο ισχυρή έκδοση των 20 Watt για εφαρμογές σήμανσης βαρέως βιομηχανικού τύπου. Το σύστημα ML2000 20-Watt χρησιμοποιεί την αξιόπιστη τεχνολογία "fiber laser" που επιτρέπει την σήμανση μεταλλικών πλακιδίων και μεταλλικών ετικετών διαφορετικών διαστάσεων μέχρι την μέγιστη διάσταση των 30 x 115 mm.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων στην διεύθυνση sales[at]iq-card[dot]gr
####

17/01/2018: Η IQ-Card ανακοινώνει τις νέες εκδόσεις των MultiCard και InstantCard.
Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των νέων εκδόσεων MultiCard και InstantCard της CIM.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων στην διεύθυνση sales[at]iq-card[dot]gr
####

 
Copyright 2017. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu