Νέα / News / 2017 - IQ-Card Limited

Go to content

Main menu:

Νέα / News / 2017

© IQ-Card Ltd.
 

04/09/2017: Η IQ-Card ανακοινώνει τα νέα χαρακτηριστικά του POWERTAG για τη σειρά των μηχανών σήμανσης Dot Matrix.
Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών και η CIM ανακοινώνουν τα νέα χαρακτηριστικά του POWERTAG για τη σειρά των μηχανών σήμανσης Dot Matrix.
Το λογισμικό POWERTAG της CIM σχεδιάστηκε για τη διαχείριση της σειράς μηχανών σήμανσης Metal Plate System – MPS τηs CIM.  Με την τρέχουσα αναβάθμιση μπορεί να διαχειριστεί και την σειρά μηχανών σήμανσης Metal Dot Matrix – MDM τηs CIM. Οι νέες δυνατότητες επιτρέπουν στον χρήστη να εκτυπώνει μεταλλικές ετικέτες χρησιμοποιώντας γραμματοσειρές True Type Microsoft Windows σε μεταβλητά μεγέθη και να αποθηκεύει περισσότερες γραμματοσειρές στη μνήμη του μηχανήματος. Ο χρήστης μπορεί επίσης να συνδέσει δύο (2) λογότυπα και τρεις (3) διαφορετικές γραμματοσειρές στην ίδια εργασία για πρόσθετη ευελιξία.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων στην διεύθυνση sales[at]iq-card[dot]gr
####

27/07/2017: Η IQ-Card παρουσιάζει το DATA SECURITY, ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας.
Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών και η CIM παρουσιάζουν το DATA SECURITY, ένα νέο χαρακτηριστικό ασφάλειας που χρησιμοποιείται στον εκτυπωτή πλαστικών καρτών Combi 300 Flexi της CIM.
Το DATA SECURITY είναι ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας που αναπτύχθηκε από την CIM για να χρησιμοποιηθεί στον MΑΧΙΜΑ Combi 300 Flexi. Είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας που καθιστά τη διαδικασία προσωποποίησης και εκτύπωσης πλαστικών καρτών συμβατή με τον κανονισμό ασφαλείας PCI και πληροί τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας που απαιτούνται από το πρότυπο PCI CP (Protection Card Industry Card Protection). Το DATA SECURITY λειτουργεί σε επίπεδο Middleware και εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή προστασία στη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσωποποίησης και εκτύπωσης της πλαστικής κάρτας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων στην διεύθυνση sales[at]iq-card[dot]gr
####

02/06/2017: Η IQ-Card παρουσιάζει το POWERTAG, το νέο σύστημα λογισμικού εκτύπωσης και σήμανσης μεταλλικών πλακιδίων.
Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών και η CIM παρουσιάζουν το POWERTAG, το νέο σύστημα λογισμικού εκτύπωσης και σήμανσης μεταλλικών πλακιδίων.
Το POWERTAG είναι η απάντηση της CIM σε μια αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτο, εύχρηστο και ισχυρό λογισμικό σήμανσης μετάλλων το οποίο να μπορεί να διαχειριστεί από απλές ως και πολύ σύνθετες εργασίες σήμανσης μεταλλικών πλακιδίων και ετικετών. Το POWERTAG είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την έκδοση Lite, η οποίο θα συμπεριλαμβάνεται με κάθε μηχανή εκτύπωσης μεταλικιών πλακιδίων, και μια πιο εξελιγμένη έκδοση με περισσότερες δυνατότητες, την έκδοση Evo, η οποία θα διατίθεται κατόπιν αιτήματος. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν τη δυνατότητα διαχείρισης διαφορετικών μηχανών ταυτοχρόνως, λειτουργία η οποία είναι πολύ χρήσιμη όταν απαιτείται παραπάνω από ένας τύπος σήμανσης.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων στην διεύθυνση sales[at]iq-card[dot]gr
####

17/04/2017: Η IQ-Card ανακοινώνει την διαθεσιμότητα του MTM500, ενός νέου εκτυπωτή μεταλλικών πλακιδίων και ετικετών.
Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών και η CIM ανακοινώνουν την διαθεσιμότητα του MTM500, ενός νέου εκτυπωτή μεταλλικών πλακιδίων και μεταλλικών ετικετών.
Ο MTM500 είναι ένα νέο εξειδικευμένο σύστημα που σχεδιάστηκε για να εκτυπώνει και να επισημάνει μεταλλικά πλακίδια και πινακίδες σήμανσης  που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση και ιχνηλασιμότητα σωλήνων και καλωδίων και είναι ένα συμπαγές σύστημα σχεδιασμένο να είναι μια μόνιμη λύση η οποία να ικανοποιεί τις ανάγκες σήμανσης στο πεδίο εργασίας ή στο εργαστήριο. Ο MTM500 είναι εξοπλισμένος με ένα ανθεκτικό σύστημα ανάγλυφης εκτύπωσης το οποίο εξασφαλίζει σήμανση υψηλής ποιότητας. Το τύμπανο και οι χαρακτήρες έχουν την ίδια διάρκεια ζωής με τη ζωή του μηχανήματος. Ο MTM500 διαθέτει ένα τύμπανο 60 χαρακτήρων το οποίο υποστηρίζει μια ποικιλία μεγεθών χαρακτήρων, είναι εφοδιασμένος με μια εύκολη στην χρήση χοάνη φόρτωσης η οποία μπορεί να περιέχει έως και 200 κενά πλακίδια σήμανσης και δημιουργεί έντονους και καθαρούς χαρακτήρες σε μεταλλικά πλακίδια και μεταλλικές ετικέτες από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Ο MTM500 συνοδεύεται από το λογισμικό QuickMarkτης CIM, το οποίο είναι μια εφαρμογή λογισμικού σήμανσης μεταλλικών πλακιδίων και μεταλλικών ετικετών εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευκολία από νέους αλλά και έμπειρους χρήστες.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων στην διεύθυνση sales[at]iq-card[dot]gr
####

28/02/2017: Η IQ-Card ανακοινώνει την διαθεσιμότητα του ML2000 Laser Marking System.

Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών και η CIM ανακοινώνουν την διαθεσιμότητα του νέου ML2000 Laser Marking System, εκτυπωτή μεταλλικών πλακιδίων τεχνολογίας Laser.

Ο ML2000 ενσωματώνει την δοκιμασμένη τεχνολογία Laser DPSS που επιτρέπει να εγχαράξει γρήγορα και αποτελεσματικά μεταλλικά πλακίδια διαφόρων υλικών και διαστάσεων όπως πλακίδια χάλυβα, πλακίδια αλουμινίου, πλακίδια ανοδιωμένου αλουμίνιο πολλά άλλα. Ο ML2000 χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση τμημάτων και ανταλλακτικών και την ιχνηλασιμότητα προϊόντων και εκτυπώνει σειριακούς αριθμούς, ημερομηνίες παραγωγής, κωδικούς ημερομηνίας, 1D barcodes, 2D data matrix  barcodes, QR codes, κωδικούς κατασκευαστή, κωδικούς ροής υλικών, γραφικά και λογότυπα. Ο ML2000 είναι μια συμπαγές, γρήγορη και ασφαλή λύση εγχάραξης μεταλλικών πλακιδίων με τεχνολογία Laser, κατάλληλη για οποιοδήποτε περιβάλλον παραγωγής προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο αυτοματισμού και εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος.
####


13/02/2017: IQ-Card ανακοινώνει ένα Νέο Σύστημα Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων

IQ-Card Ltd. ανακοινώνει σε συνεργασία με την KZ Software Systems την διάθεση ενός Νέου Συστήματος Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων.
Το Σύστημα Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων είναι ένα σύστημα λογισμικού για την διαχείριση και την παρακολούθηση των "κινητών" περιουσιακών στοιχείων ενός οργανισμού, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των "σταθερών"  περιουσιακών στοιχείων του οργανισμού. Με την χρήση του συστήματος μπορείτε να παρακολουθείτε τα περιουσιακά στοιχεία που έχετε, πού είναι, πόσο κοστίζουν, και πολλές άλλες εργασίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα barcodes ή να δημιουργήσετε νέα δικά σας barcode για να ελέγξετε την παράδοση και την παραλαβή εργαλείων και εξοπλισμού στους εργαζόμενους του οργανισμού. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων είναι ένα πρόγραμμα του Microsoft™ Windows™ και η εγκατάσταση του διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.
####


09/01/2017: Η IQ-Card ανακοινώνει ένα Νέο Σύστημα Διαχείρισης Εκτυπώσεων

IQ-Card Ltd. ανακοινώνει σε συνεργασία με την CZ Solution ένα Νέο Σύστημα Διαχείρισης Εκτυπώσεων.
Το Σύστημα Διαχείρισης Εκτυπώσεων λειτουργεί με Εκτυπωτές οποιουδήποτε κατασκευαστή, οποιονδήποτε Συνδυασμό Εκτυπωτών και Εκτυπωτές οποιασδήποτε τεχνολογίας διασύνδεσης/διεπαφής (interface technology). Ανεξάρτητα αν είστε διαχειριστής ένος μεγάλου ομίλου εταιριών με εκατοντάδες εργαζόμενους ή μιας μικρής επιχείρησης με μόνο δύο εργαζομένους το Νέο Σύστημα Διαχείρισης Εκτυπώσεων θα σας βοηθήσει να οργανώσετε αποτελεσματικά τις διαδικασίες εκτύπωσης, να εξορθολογίσετε την χρήση των εκτυπωτών και να ελαχιστοποιήσετε το κόστος σας.
####

04/01/2017: Η IQ-Card ανακοινώνει την διαθεσιμότητα μηχανών απομαγνήτισης, σύνθλιψης και τεμαχισμού σκληρών δίσκων και μαγνητικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων.

Η IQ-Card ΕΠΕ η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή πλαστικών καρτών και συστημάτων προσωποποίησης καρτών ανακοινώνει την διαθεσιμότητα μηχανών μαγνήτισης, σύνθλιψης και τεμαχισμού σκληρών δίσκων και μαγνητικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων της εταιρίας Depei Security Technology Co., Ltd.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν, η προστασία και η διαγραφή των εμπιστευτικών ψηφιακών πληροφοριών έχει καταστεί αυστηρή και ζωτικής σημασίας και διέπεται από συγκεκριμένους νόμους και κανόνες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αξιόπιστο σύστημα για τη σωστή διαχείριση της καταστροφής των δεδομένων.
Οι μηχανές απομαγνήτισης, σύνθλιψης και τεμαχισμού σκληρών δίσκων και μαγνητικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης – CE και τις απαιτήσεις εμπιστευτικότητας του Κινεζικού Κρατικού Γραφείου Μυστικότητας (Chinese State Secrecy Bureau) και της PLAISTEC. Επίσης είναι συμβατές με τα πρότυπα και του κανονισμούς DIN 66399 επίπεδο ασφάλειας Η3 καθώς και NIST, HIPAA, PCI-DSS, GLBA, DIN 32757-1 επίπεδο ασφάλειας 3 και DIN 66399 μέχρι το επίπεδο ασφαλείας P4.
####
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu